Filosofie van Image Skincare

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Onze behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo'n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

 

Mix & Match

Al onze lijnen bevatten hoogwaardige ingrediënten en worden gekenmerkt door een specifieke focus op huidverbetering (bijv. huidveroudering, gevoeligheidpigmentatie, acne). Om deze reden adviseren wij om een skincare routine op te bouwen, waarin onze lijnen met elkaar worden gecombineerd, ook wel Mix & Match genoemd. Dit is één van de belangrijkste stappen binnen het samenstellen van je IMAGE Skincare routine. Onze verschillende lijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen, waardoor een combinatie van de lijnen het meest effectief werkt. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediëntenHeb je bijvoorbeeld een acnehuid? Dan is het verminderen van de talgproductie een belangrijk onderdeel, maar ook het kalmeren van de huid om irritatie te voorkomen. 

Toskani

Toskani staat bekend om het brede assortiment mesotherapie. Met meer dan 45 soorten heeft toskani voor iedere indicatie meerdere geschikte meso’s dit zijn hoog geconcentreerde vitaminen, mineralen en anti oxidanten die de huid een enorme boost geven. Deze meso’s worden gebruikt als tussenstof tijdens de microneedling behandeling met de TKN dermapen.

Contact

Braambos 14
2211NP Noordwijkerhout

06 18 59 13 78
beautystudio-m@outlook.com

Openingstijden 

Ma    GESLOTEN

Di      12:00 - 18:30

Wo    GESLOTEN

Do     GESLOTEN

Vr       09:00 - 18:30

Za       09:00 - 13:00

Zo       GESLOTEN